Inschrijven

Klaar om jullie in te schrijven?

Bedankt voor jullie interesse! Ontdek de warmte van Ot & Sien. Schrijf je kind nu in en geef ze de beste start. Samen creëren we een liefdevolle thuisbasis voor groei en speelplezier.

Onze werkwijze

01

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in en maak € 15,00 inschrijfgeld over op NL78 RABO 0147 438 845 onder vermelding van inschrijving + achternaam.

02

Wachtlijst

Zodra wij het inschrijfgeld hebben ontvangen gaat de datum van inschrijving in en kom je op onze wachtlijst te staan.

03

Intake

Zodra wij een plekje beschikbaar hebben maken we een afspraak voor een intake gesprek waarin we alle zaken rondom de plaatsing van uw kind bespreken.

04

Welkom

Als we alle stappen hebben doorlopen kunnen wij niet wachten om jullie kind te verwelkomen bij Ot & Sien.

Kosten

De geldende tarieven van de kinderopvang staan vermeld op de tarievenlijst. De kosten van de opvang worden maandelijks, per maand vooraf door middel van automatisch incasso geïncasseerd.

Tarieven buitenschoolse opvang

Tarieven kinderdagverblijf

Voeding (behalve dieetvoeding) en luiers worden verstrekt door Ot & Sien

Kinderopvang die voldoet aan de kwaliteitseisen van de wet kinderopvang zijn geregistreerd in een landelijk register met een registratienummer. Dit nummer heeft u nodig bij uw belastingaangifte.

Het registratienummer voor KDV Ot & Sien Herenweg 40 is: 374547671
Het registratienummer voor BSO Ot & Sien Herenweg 40 is: 123215419

Het registratienummer voor KDV Ot & Sien Herenweg 61b is: 168219372
Het registratienummer voor BSO Ot & Sien Herenweg 61b is: 805901206

Toeslagen

Het blijft lastig en onduidelijk hoeveel je daadwerkelijk moet betalen voor kinderopvang. Met de handige rekentool van de belastingdienst kun je snel en eenvoudig je kinderopvangtoeslag berekenen. Ontdek vandaag nog hoe betaalbaar hoogwaardige kinderopvang kan zijn bij Kinderopvang Ot & Sien!

Opzeggen

Het is nooit leuk, maar aan alles komt een eind. Als uw kind 4 jaar wordt het automatisch uitgeschreven van de kinderopvang. Voor het kind dat gebruik maakt van de BSO betekent dit dat hij/zij automatisch uitgeschreven wordt op het moment dat hij/zij de basisschool verlaat. In dien u tussentijds de plaats geheel of gedeeltelijk opzegt dient u dit een maand van tevoren voor de 1e of 16e van de maand schriftelijk te melden.

Scroll naar boven