KDV & BSO

De opvang

Het beste voor ieder kind

Ouders die de zorg voor hun kind willen of moeten combineren met werken of studeren zoeken de allerbeste opvang voor hun kind(eren).

Ot & Sien is een opvang die naast hen staat bij het verzorgen en opvoeden, aandacht heeft voor de eigenheid van het kind en een sfeer creëert waar ieder kind zich thuis kan voelen.

De 3 plus groep in samenwerking met OBS de Pijlstaart
In samenwerking met basisschool OBS De Pijlstaart in Vinkeveen bieden wij een 3-plusgroep aan. Dit is een unieke manier om activiteiten aan kinderen vanaf 3 jaar aan te bieden. Het doel van deze groep is om kinderen op een laagdrempelige en speelse manier kennis te laten maken met de basisschool. Vanuit de veilige basis van onze kinderopvang gaan de kinderen, samen met een vertrouwde pedagogisch medewerker, naar een klaslokaal van de basisschool waar de activiteiten plaatsvinden.

Kinderdagverblijf

Wij bieden kinderopvang inclusief voeding, luiers, zorg & liefde voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar.

De 3 plus groep

Bij onze 3 plus groep staat kennis maken met de basisschool centraal. Hiervoor maken wij de overgang van kinderopvang naar basisschool vaak minder zwaar.

Buitenschoolse opvang

Ot & Sien biedt buitenschoolse opvang voor kinderen van vier tot dertien jaar in een huiselijke omgeving.

De groepen

01

Kinderdagverblijf

Zeker in de eerste jaren van uw kind is het essentieel dat u een goed gevoel hebt bij de kinderopvang. Een kinderopvang werkt vanuit een groepsprincipe, waarin kinderen op een laagdrempelige manier met elkaar om leren te gaan.

Onder het kinderdagverblijf vallen de volgende groepen:

02

Buitenschoolse opvang​

De buitenschoolse opvang is voor kinderen die naar de basisschool gaan. Uw kind kan bij ons terecht voor en na schooltijd, in de schoolvakanties en op vrije dagen zoals studiedagen. De groepen in onze buitenschoolse opvang bestaat uit maximaal 22 kinderen.

Onder de buitenschoolse opvang vallen de volgende groepen:

Scroll naar boven