Referenties

Hiernaast kunt u lezen wat klanten van ons denken.

Heel vertrouwd gevoel
9 Cijfer: 9

Voor ons was de kennismaking bij Ot & Sien in eerste instantie een logische i.v.m. nabijheid. Uiteindelijk zijn we überhaupt nergens anders meer gaan kijken en was de keuze al direct bepaald, gewoon omdat de klik en het vertrouwen er meteen waren. Wat ons aansprak was de kleinschaligheid; groot genoeg om flexibel te zijn, maar klein genoeg om iedereen te kennen. Daarnaast het huiselijke, de omgang met de kinderen, de activiteiten, maar uiteindelijk is ook gevoel hierin een hele belangrijke raadgever, en bij Ot & Sien voelde het gelijk vanaf de kennismaking goed. De beste maatstaf is onze dochter, die soms op zaterdag al vraagt of ze morgen weer naar Ot & Sien mag…

Geplaatst door: Esther en Edgar op 08-06-2017 16:46

Kinderopvang Ot & Sien
Direct een klik
8 Cijfer: 8

Toen wij verhuisden van Amsterdam naar Vinkeveen gingen we op zoek naar een nieuw kinderdagverblijf voor onze zoon en dochter. Bij Ot & Sien hadden we na een rondleiding op beide locaties van het kdv met de eigenaresse van Ot & Sien direct een klik.

De opvang is kleinschalig en persoonlijk. Ook de locaties vinden wij licht en rustig ingericht en er is voldoende speelruimte. Daarnaast zijn de meeste pedagogisch medewerksters al een geruime tijd werkzaam bij Ot & Sien, dit gaf ons een vertrouwd gevoel. Inmiddels gaat onze zoon naar school en bij Ot & Sien naar de BSO. Ook de BSO is gezellig en er worden tijdens de vakanties leuke activiteiten / thema's georganiseerd. Onze kinderen hebben het erg naar hun zin bij Ot & Sien.

Geplaatst door: Ellen op 09-06-2017 13:25

Kinderopvang Ot & Sien
Veel geleerd en genoten
9 Cijfer: 9

Onze dochter Tess heeft 4 jaar op de Tol gezeten naar volle tevredenheid, inmiddels gaat zij naar de basisschool en gaat zij naar de voorschoolse en naschoolse opvang bij Ot en Sien.

Het leukste op de groep vond ze de 3+ groep, wat heeft ze daar veel geleerd en van genoten. Een eigen rugtasje op met wat drinken en wat lekkers erin, net echt. 

Nu op de BSO vindt ze het erg leuk om af en toe de "oude" juffen weer terug te zien en speelt ze met de vriendjes en vriendinnetjes waarmee ze die 4 jaar op de groep gezeten heeft. Ze heeft het erg naar zin en vindt vaak dat mama haar te vroeg op komt halen . In de vakanties maken ze er echt een feestje van op de BSO, leuke uitstapjes, verkleden, koekjes bakken, knutselen, etc.

Kinderopvang Ot & Sien
Huiselijk en erg lief

Onze zoon Sam is 2 jaar oud en gaat sinds hij 12 weken was naar Ot en Sien. Hij zit op de Hoepel, ook op Herenweg 40. Sam had een wat moeilijkere start en gaf de juffen wat meer uitdaging, maar ook hij heeft het enorm naar zijn zin bij Ot en Sien. Meestal wordt er gauw nog even gezwaaid naar mama bij het raam en dan gaat hij meteen spelen. Als de teletubbies op tafel klaar staan bij juf Ilse dan heeft hij helemaal geen tijd om te zwaaien. Ook Sam heeft een leuke groep vriendjes en vriendinnetjes op de groep. Sam vindt de bezoekjes aan de opa's en oma's bij Mariaoord het leukste, hij vraagt 's ochtends vaak op de fiets of ze daar naar toe gaan die dag. Nu hij als meer begint te praten merken we ook hoeveel hij leert overdag, liedjes zingt hij goed mee, puzzelen gaat als sneller, hij vertelt over het knutselen en welke vriendjes hij lief vindt en wat ze die dag gedaan hebben.

Wij als ouders zijn blij dat we voor Ot en Sien gekozen hebben, het is huiselijk en de leidsters zijn erg lief voor de kinderen. De dagindeling is duidelijk en dat ritme helpt ook met de overgang naar de basisschool.

De 3+ groep vinden wij een erg goed initiatief, het bereidt de kinderen goed voor op de basisschooltijd en ze zijn er op die leeftijd ook aan toe iets meer uitdaging te krijgen.

Al met al een goede keuze!

Geplaatst door: Dave en Maike op 01-09-2017 13:51

Kinderopvang Ot & Sien