top-left
top-right

Medewerkers


Ik ben Dorothé Samson, eigenaresse van Kinderopvang Ot & Sien. Ik ben getrouwd met Anton en moeder van vijf kinderen. Met heel veel plezier run ik onze kinderopvang. De panden zijn door Anton gebouwd en we hebben geprobeerd om op beide locaties dezelfde huislijke sfeer te brengen. Ik kan erg genieten van de kinderen en ik vind alle leeftijden leuk! Ik ben regelmatig op de verschillende groepen te vinden voor een extra handje, een spelletje of een knuffel.

Groetjes Dorothé

Dorothé Samson  

Hallo,

Ik ben Ilse Kostman, moeder van 2 kinderen. Ik werk al wat jaren gezellig bij Ot & Sien, 4 dagen op het kinderdagverblijf. Zo zie je de kinderen steeds groter groeien in hun ontwikkeling. Dingen ontdekken op creatief gebied vind ik één van de leukste dingen om te doen.

Groetjes Ilse

Ilse Kostman

Ik ben Petra de Kuijer. Ik woon in Mijdrecht samen met mijn man, onze dochter Juna, onze zoon Gian en onze 2 hondjes. In 2005 ben ik stage komen lopen bij Ot & Sien en ben daarna niet meer weggegaan. Ik werk 3 dagen in de week bij Ot & Sien en doe mijn werk met veel plezier!

Wie weet tot ziens bij Ot & Sien!!!

 Petra de Kuijer

 

Ik ben Anique van der Vaart en woon samen met mijn vriend in Mijdrecht. Samen hebben wij een zoon Daley en een dochtertje Dani. In 2005 ben ik begonnen als stagiaire en kon daarna blijven als medewerkster. Ik werk 3 dagen per week met veel plezier bij Ot & Sien. Het leuke van mijn werk vind ik om de kinderen te zien opgroeien in 4 jaar tijd.

Wie weet zien we elkaar bij Ot & Sien.

Anique van Diemen

Ik ben Esther Driehuis en werk al sinds de oprichting bij Ot & Sien. Eerst als stagiaire en later als pedagogisch medewerkster. Ik ben moeder van Sterre en Myrthe woon samen met Jorg in Vinkeveen. Ik werk al heel lang met kinderen, tijdens mijn opleiding paste ik al vaak op kinderen. Ik ben 24 uur in de week op het kinderdagverblijf te vinden.

 Esther Driehuis

Hoi, ik ben Carina de Jong en ik werk 4 dagen in de week op het kinderdagverblijf. Ik vind werken met kinderen leuk, omdat kinderen spontaan en enthousiast zijn.
Doordat Ot & Sien kleinschalig is en iedereen elkaar kent voel ik me hier thuis.
Tot ziens bij Ot & Sien.
Groetjes Carina

Carina de Jong 

Hoi! Mijn naam is Marinda van der Waay. Ik woon samen met Ronald in Mijdrecht. Ik werk nu bijna een jaar bij Ot & Sien, zowel op het KDV als op de BSO. Ik heb het onwijs naar mijn zin. Door het kleinschalige bedrijf kent iedereen elkaar. Ik word vrolijk van de kinderen en vind het leuk om ze te zien groeien en ze daar dan op een speelse manier bij te helpen.

Tot ziens bij Ot & Sien.

Groetjes Marinda

 Marinda van der Waay

 Ik ben Meghan Samson. Ik woon in Vinkeveen bij mijn ouders en mijn zus en zusje. Al op jonge leeftijd zei ik dat ik met kinderen wilde werken. Nu doe ik de BBL opleiding pedagogisch medewerker. Ik werk 2 dagen op 'de Tol' kinderdagverblijf en 2 dagen op 'de Skelter' buitenschoolse opvang. Ik vind het erg leuk om met alle leeftijden te werken. Ik kan er heel erg van genieten om met de kinderen te zijn. 

groetjes Meghan

 Meghan Samson

 

Ik ben Christa Kranenburg, ik woon in Wilnis met mijn man Robin en dochtertje Tess. In 2007 ben ik in de kinderopvang gaan werken en sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Ot & Sien. 
Dat ik jullie kind(eren) een leuke dag mag bezorgen en ze spelenderwijs allerlei dingen mag leren vind ik het leukste aan het werken in de kinderopvang!

 Christa Kranenburg